Olvassunk együtt!

 

A Vasvári Pál Tagintézmény immár 13. alkalommal hirdette meg városunk 4. osztályos tanulóinak az „Olvassunk együtt!” vetélkedőt. Iskolánkat három csapat képviselte 4-4 csapattaggal.

A november 28-án megrendezett versenyt több hónapos felkészülés előzte meg, hiszen a gyerekek már a nyár folyamán elkezdtek foglalkozni Erich Kästner „Az emberke” című könyvével.

A tanév kezdete óta pedig tovább tartott a folyamatos munka: újra olvasás, a könyv eseményeinek minél részletesebb megismerése, sok-sok feladatmegoldás.

A kitartó munka eredménye nem maradt el. Iskolánk három csapata a tíz induló között megszerezte az első három helyezést méghozzá minimális pontkülönbséggel.

  1. helyezett: Mákszem hadnagy csapata 107 pont

Csapattagok: Kerékgyártó Tamás, Lovácsi Miklós, Németh Dávid, Tóth Melinda

  1. helyezett: Marcipán csapat 106,5 pont

Csapattagok: Kovács Nikolett, Mocsár Olivér, Patai Ádám, Rácz István

  1. helyezett: Zónakő csapat 105 pont

Csapattagok: Erdei Bianka, Jóni Martin, Klokk Tímea, Szemán Balázs

 

Gyerekeink nagy örömmel és sok szép élménnyel tértek haza. Gratulálunk sikerükhöz, osztozunk örömükben.

A legnagyobb öröm azonban az lenne mindnyájunk számára, ha ez a verseny közelebb vinné őket a könyvek szeretetéhez, és ebben az elgépiesedett világban az olvasás mindennapi tevékenység, örömforrás, kedvenc időtöltés lenne.

Köszönjük a Vasvári Pál Tagintézménynek a mindenre kiterjedő figyelmet, a színvonalas szervezést, a kedves vendéglátást.

A versenyző gyerekeket felkészítette: Jakab Józsefné tanító

 

Olvassunk együtt!  képekben