Gyermeknap a református iskolában

 

Június 2-án a református általános iskola alsós munka- és szülői szervezete gyermeknapot szervezett.

A szép, napsütéses időjárás kedvezett a programoknak. Elsőként a szülő-gyermek játékos sportvetélkedőre került sor. Az izgalmasabbnál izgalmasabb feladatokat mindenki élvezte. A csapatok jutalma finom csokoládé volt. Azonban a nem versenyző gyerekek sem szomorkodhattak, hiszen valamennyien kaptak ajándékot, egy ivólevet és egy kis labdát.

Ezt követően vehették birtokukba az ugráló várat és az óriás csúszdát a jelenlévők. Kedvükre ugrálhattak, csúszdázhattak egész délután. Ha elfáradtak pihenésképpen megvendégeltünk minden gyermeket egy nagy adag vattacukorral.

A verseny ideje alatt, a pályán a szülők számára hirdetett főzőverseny folyt. A lelkes főzőcsapatok a bográcsokban ízletesebbnél-ízletesebb ételeket készítettek. A zsűrinek nagyon nehéz dolga akadt, mert valamennyi étel kitűnő volt. A főzőverseny fődíja egy „vándor fazék” a „Református Iskola legjobb szakácsa” felirattal, amit a nyertes osztály egy évig őrizhet. A többi csapat étkeit arany, ezüst, bronz és vas fakanál-díjjal jutalmazták.

A nap minden programja ingyenes volt, aminek költségeit a húsvéti- vásár bevételéből fedeztük.

Egy nagyon jó hangulatú délutánt töltöttünk együtt. Pedagógusok, szülők, gyerekek nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük a szülők aktív részvételét, segítő munkájukat. 

 Gyermeknap a református iskolában képekben