Bemutató óra

 

A református iskola nyílt napot tartott azoknak a szülőknek és gyerekeknek, akik szeptembertől szeretnének iskolánkban tanulni. A bemutató órákat a negyedik osztályban szerveztük, a leendő 1. osztályos tanítok vezetésével.

Az első órában magyar óra keretében a történelmi olvasmányok témakörében kalandoztak a gyerekek, a 2. órában, matematika óra keretében pedig bepillantást nyerhettek a testek világába. A pedagógusok változatos módszerekkel, interaktív tábla használatával tették érdekesebbé a tanítási órákat, úgy, hogy az óvodásokat is bevonták az óra menetébe.

A szülők megnézhették, hogyan kezdjük napjainkat a napi kezdő imával, hogyan fejtik ki véleményüket a bibliai történetekkel kapcsolatban, valamint azt is, hogy milyen szintre jutottak el a gyerekek negyedik osztályra.

A két bemutató óra után a gyerekeket kézműves foglalkozással, számítógépterem bemutatásával várták a nevelők. Amíg a kicsik alkottak, addig a szülők az iskolában folyó munkával, a beiratkozással kapcsolatban hallgathattak meg hasznos információt.

Köszönjük a szülőknek, nagyszülőknek, hogy időt szakítottak ránk, és bemutatkozhattunk.

 

 

Bemutató óra képekben